Neonskyltar | Tjänster

Tjänster

Neonskyltar – ett tilltalande alternativ

Förutom att upplysta skyltar i allmänhet lättare når fram till människor än skyltar utan belysning, har neon särskilda egenskaper. Eftersom skyltarna är förknippade med en annan tid och en retrokänsla skapar skylten känslomässiga associationer på ännu en nivå, utifrån de minnen personen har av dem. Du kan alltså skapa en reaktion genom valet att använda just en neonskylt, förutom att färger, utformning och bild eller text för fram ditt budskap. Därför ska du använda neonskyltar eller ledskyltar till ditt företag.

Ju fler reaktioner desto bättre

När en skylt talar till betraktaren på flera olika sätt är chansen större att den stannar i minnet. Finns skylten och dess budskap kvar ökar det också dina chanser att bli vald bland de olika alternativ som finns. Principen är alltså att ju fler reaktioner du kan skapa med din skylt, desto bättre är det. Den extra dimension som kommer med retrokänslan med en neonskylt är alltså ytterligare en sak som kan ge dig fördelar, eftersom den ökar chansen att bli ihågkommen.

 

Gratis offert när du kontaktar oss

Har du behov av en neonskylt? Vi tillverkar neon skyltar av olika slag ända från grunden, vilket är unikt för oss. Det är bara vi som har tillstånd till egen produktion av neonskyltar i Sverige, och därför kan vi erbjuda fler olika alternativ och lösningar än andra, eftersom vi inte behöver utgå från färdiga neonrör. Har du frågor, vill du bolla idéer, eller vill du ha en gratis offert, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna.

Många alternativ

Vi finns här för att göra den neonskylt du vill ha, eller för att vara med och konstruera det konstprojekt du tänker på. Vi kan också delta i övriga projekt som innefattar neon. Vi har möjlighet att vara med från formgivningsstadiet, att på egen hand eller tillsammans med dig ta fram olika förslag, eller så kan vi utgå från färdiga ritningar.

Andra tjänster

Vi på Nordiska Neon & Diod AB erbjuder även LED/diod-skyltar när det alternativet känns bättre, och vi kan stå för montering och demontering av olika typer av skyltar. Det går också att anlita oss om du har skyltar som behöver underhåll eller om du behöver hyra personal för andra arbeten inom området.